Fazulu dame do tlakoveho hrnca, pridame dostatocne mnozstvo vody, nadrobno pokrajanu mrkvu, rozmarin, pokrajany petrzlen, bazalku, salviu, tymian a hodinu varime v tlakovom hrnci. Posolime a nechame ciastocne vychladnut. Do vlaznej fazule pridame viac dobreho salatového olivoveho oleja a trochu struhaneho parmezanu. Podavame ako prilohu.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľa na toskánsky spôsob
500 g velkej fazule, 3 mrkvy, rozmarin, petrzlen, bazalka, salvia, tymian, sol, olivovy olej, parmezan
Fazulu dame do tlakoveho hrnca, pridame dostatocne mnozstvo vody, nadrobno pokrajanu mrkvu, rozmarin, pokrajany petrzlen, bazalku, salviu, tymian a hodinu varime v tlakovom hrnci. Posolime a nechame ciastocne vychladnut. Do vlaznej fazule pridame viac dobreho salatového olivoveho oleja a trochu struhaneho parmezanu. Podavame ako prilohu.
Fazulu dame do tlakoveho hrnca, pridame dostatocne mnozstvo vody, nadrobno pokrajanu mrkvu, rozmarin, pokrajany petrzlen, bazalku, salviu, tymian a hodinu varime v tlakovom hrnci. Posolime a nechame ciastocne vychladnut. Do vlaznej fazule pridame viac dobreho salatového olivoveho oleja a trochu struhaneho parmezanu. Podavame ako prilohu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára