Cervenu cviklu umyjeme kefou pod prudom tecucej vody a dame varit. Uvarenu cviklu ocistime a na struhadle porezeme na rezance. Ocot povarime s vodou, posolime a pridame cukor. Do horuceho octu dame ocisteny chren postruhany nadrobno a nechame vychladnut. Cviklu polejeme marinadou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Cviklový šalát
600 g cvikly, 20 g cukru, rasca, chren, voda, citronova stava, sol
Cervenu cviklu umyjeme kefou pod prudom tecucej vody a dame varit. Uvarenu cviklu ocistime a na struhadle porezeme na rezance. Ocot povarime s vodou, posolime a pridame cukor. Do horuceho octu dame ocisteny chren postruhany nadrobno a nechame vychladnut. Cviklu polejeme marinadou.
Cervenu cviklu umyjeme kefou pod prudom tecucej vody a dame varit. Uvarenu cviklu ocistime a na struhadle porezeme na rezance. Ocot povarime s vodou, posolime a pridame cukor. Do horuceho octu dame ocisteny chren postruhany nadrobno a nechame vychladnut. Cviklu polejeme marinadou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára