Jablka osupeme a spolu so syrom pokrajame na rezanceky. Posekame jadra vlasskych orechov a primiesame ich k majoneze, ktoru sme zriedili kyslou smotanou. Posolime, ocukrime, prilejeme citronovu stavu a vsetko spolu so syrom a s jablkami premiesame. Nechame odlezat hodinu.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Syrový šalát s jablkami
2 jablka, 200 g eidamskeho syra, 60 g jadier vlasskych orechov, 150 g majonezy, 2 lyzice kyslej smotany, cukor, citronova stava, sol
Jablka osupeme a spolu so syrom pokrajame na rezanceky. Posekame jadra vlasskych orechov a primiesame ich k majoneze, ktoru sme zriedili kyslou smotanou. Posolime, ocukrime, prilejeme citronovu stavu a vsetko spolu so syrom a s jablkami premiesame. Nechame odlezat hodinu.
Jablka osupeme a spolu so syrom pokrajame na rezanceky. Posekame jadra vlasskych orechov a primiesame ich k majoneze, ktoru sme zriedili kyslou smotanou. Posolime, ocukrime, prilejeme citronovu stavu a vsetko spolu so syrom a s jablkami premiesame. Nechame odlezat hodinu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára