Struky fazulky ocistime, uvarime a nechame odkvapkat. Ulozime do misky a prelejeme francuzskym zalevom. Predkladame na velkych tanieroch. Na spodok ulozime platky rajciakov a na ne do stredu struky fazulky, ktore ozdobime posekanym vajickom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Obložený fazuľkový šalát
600 g zelenej fazulky, mlete cierne korenie, 1 dl francuzskeho zalevu, 6 rajciakov, vajce, sol
Struky fazulky ocistime, uvarime a nechame odkvapkat. Ulozime do misky a prelejeme francuzskym zalevom. Predkladame na velkych tanieroch. Na spodok ulozime platky rajciakov a na ne do stredu struky fazulky, ktore ozdobime posekanym vajickom.
Struky fazulky ocistime, uvarime a nechame odkvapkat. Ulozime do misky a prelejeme francuzskym zalevom. Predkladame na velkych tanieroch. Na spodok ulozime platky rajciakov a na ne do stredu struky fazulky, ktore ozdobime posekanym vajickom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára