Sosovicu uvarime domakka v mierne osladenej a osolenej vode. Scedime a zalejeme studenou vodou. Cibulu nasekame, sampinony nakrajame na platky. na panvici rozpalime olej, na nom urestujeme cibulku a pridame sampinony. Ked sa z nich odpari voda, pridame sosovicu. Dochutime solou, cukrom a nasekanym citronom. Salat premiesame a dame na 2 hodiny do chladnicky. Nakoniec pokvapkame citronom a posypeme koprom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 11. februára 2017
Šošovicový šalát so šampiňónmi
750 g sosovice, cibula, 0,5 kg sampinonov, 2 struciky cesnaku, stava z citrona, pl nasekaneho kopru, 100 ml oleja, cukor, sol, cierne korenie
Sosovicu uvarime domakka v mierne osladenej a osolenej vode. Scedime a zalejeme studenou vodou. Cibulu nasekame, sampinony nakrajame na platky. na panvici rozpalime olej, na nom urestujeme cibulku a pridame sampinony. Ked sa z nich odpari voda, pridame sosovicu. Dochutime solou, cukrom a nasekanym citronom. Salat premiesame a dame na 2 hodiny do chladnicky. Nakoniec pokvapkame citronom a posypeme koprom.
Sosovicu uvarime domakka v mierne osladenej a osolenej vode. Scedime a zalejeme studenou vodou. Cibulu nasekame, sampinony nakrajame na platky. na panvici rozpalime olej, na nom urestujeme cibulku a pridame sampinony. Ked sa z nich odpari voda, pridame sosovicu. Dochutime solou, cukrom a nasekanym citronom. Salat premiesame a dame na 2 hodiny do chladnicky. Nakoniec pokvapkame citronom a posypeme koprom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára