Zemiaky dobre umyjeme, popichame vidlickou a upecieme v rure vyhriatej na 200 stupnov. Zo strukov fazulky odkrojime konce a uvarime ich v osolenej vode. Paradajky umyjeme a prekrojime na polovicky. Olej zmiesame s prelisovanym cesnakom, osolime a okorenime. Hotove upecene zemiaky zmiesame s fazulkou, paradajkami a olivami, zalejeme pripravenym dresingom a podavame.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Šalát s fazuľkou a olivami
1 kg novych zemiakov, 150 g ciernych oliv, 100 g zelenej fazulky, 100 g zltej fazulky, 200 g kokteilovych paradajok, 4 PL olivoveho oleja, sol, mlete cierne korenie, strucik cesnaku
Zemiaky dobre umyjeme, popichame vidlickou a upecieme v rure vyhriatej na 200 stupnov. Zo strukov fazulky odkrojime konce a uvarime ich v osolenej vode. Paradajky umyjeme a prekrojime na polovicky. Olej zmiesame s prelisovanym cesnakom, osolime a okorenime. Hotove upecene zemiaky zmiesame s fazulkou, paradajkami a olivami, zalejeme pripravenym dresingom a podavame.
Zemiaky dobre umyjeme, popichame vidlickou a upecieme v rure vyhriatej na 200 stupnov. Zo strukov fazulky odkrojime konce a uvarime ich v osolenej vode. Paradajky umyjeme a prekrojime na polovicky. Olej zmiesame s prelisovanym cesnakom, osolime a okorenime. Hotove upecene zemiaky zmiesame s fazulkou, paradajkami a olivami, zalejeme pripravenym dresingom a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára