Sosovicu na hodinu namocime do vody, potom scedime, dame varit do studenej osolenej vody na 30-40 minut. Scedime a este do teplej sosovice pridame paradajkovy dressing. Nechame vychladnut a nakoniec pridame posekanu cibulku, paradajky, nadrobno pokrajane zelerove stopky. Dochutime solou a korenim.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Šošovicový šalát
250 g sosovice, 4 pokrajane cibulky, 3 paradajky, 2 zelerove stopky, petrzlenova vnat, sol, mlete cierne korenie, paradajkovy dressing
Sosovicu na hodinu namocime do vody, potom scedime, dame varit do studenej osolenej vody na 30-40 minut. Scedime a este do teplej sosovice pridame paradajkovy dressing. Nechame vychladnut a nakoniec pridame posekanu cibulku, paradajky, nadrobno pokrajane zelerove stopky. Dochutime solou a korenim.
Sosovicu na hodinu namocime do vody, potom scedime, dame varit do studenej osolenej vody na 30-40 minut. Scedime a este do teplej sosovice pridame paradajkovy dressing. Nechame vychladnut a nakoniec pridame posekanu cibulku, paradajky, nadrobno pokrajane zelerove stopky. Dochutime solou a korenim.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára