štvrtok 26. januára 2017

Fazuľový šalát s chrenom

125 g farebných alebo bielych fazúľ,100 g tenkých párkov,75 g sterilizovaného zeleru (vareného stopkového zeleru),75 g sterilizovanej mrkvy,50 g cibule,100 g majonézy (odporúčame nahradiť smotanou),50 g krémovej smotany,2- 3 plné lyžice strúhaného chrenu,soľ, čierne korenie mleté, cukor ,ocot
Namočenú fazuľu uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť /môžeme použiť 300 g sterilizovaných fazúľ/, pridáme nakrájané párky na tenké kolieska, sterilizovaný (krátko varený stopkatý zeler) zeler a mrkvu, jemne nakrájanú cibuľu, majonézu, kyslú smotanu, strúhaný chren, soľ, čierne korenie /podľa chuti ocot a cukor/,všetko premiešame a vychladíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára