Fazuľku nakrájame a v osolenej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na oleji, zmiešame so scedenou fazuľkou. Okoreníme a dáme do olejom vymasteného pekáča. Polejeme rozšľahanými vajíčkami a zapečieme.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 28. januára 2017
Bulharská fazuľka
500 g zelenej fazuľky., vodu., soľ., olej., cibuľu., 3 paradajky., mleté čierne korenie., 5 vajíčok
Fazuľku nakrájame a v osolenej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na oleji, zmiešame so scedenou fazuľkou. Okoreníme a dáme do olejom vymasteného pekáča. Polejeme rozšľahanými vajíčkami a zapečieme.
Fazuľku nakrájame a v osolenej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na oleji, zmiešame so scedenou fazuľkou. Okoreníme a dáme do olejom vymasteného pekáča. Polejeme rozšľahanými vajíčkami a zapečieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára