Do woku dáme olej, keď je horúci, pridáme nakrájanú cibuľu, mrkvu a zeler. Trošku osmažíme, pridáme cesnak, paradajkový pretlak a chvíľku povaríme. Pridáme víno, rozmarín, bobkový list, paradajky zbavené šupky a nakrájané na kocky, zeleninový vývar, privedieme do varu a varíme asi 10 minút. Pridáme strukoviny a varíme ďalších 10 minút. Pridáme nasekaný petržlen. Uvarené špagety polejeme omáčkou a posypeme syrom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 3. februára 2017
Boloňské fazuľové špagety
olivový olej, cibuľa, mrkva, zeler, cesnak, paradajkový pretlak (200 ml), 250 ml červeného vína, čerstvý rozmarín, 1 bobkový list, 5 paradajok, 250 ml zeleninového vývaru (bujón), 800 g zaváranej mixovanej strukoviny, čerstvý petržlen, 500 g špagiet, strúhaný syr na posypanie (parmezán)
Do woku dáme olej, keď je horúci, pridáme nakrájanú cibuľu, mrkvu a zeler. Trošku osmažíme, pridáme cesnak, paradajkový pretlak a chvíľku povaríme. Pridáme víno, rozmarín, bobkový list, paradajky zbavené šupky a nakrájané na kocky, zeleninový vývar, privedieme do varu a varíme asi 10 minút. Pridáme strukoviny a varíme ďalších 10 minút. Pridáme nasekaný petržlen. Uvarené špagety polejeme omáčkou a posypeme syrom.
Do woku dáme olej, keď je horúci, pridáme nakrájanú cibuľu, mrkvu a zeler. Trošku osmažíme, pridáme cesnak, paradajkový pretlak a chvíľku povaríme. Pridáme víno, rozmarín, bobkový list, paradajky zbavené šupky a nakrájané na kocky, zeleninový vývar, privedieme do varu a varíme asi 10 minút. Pridáme strukoviny a varíme ďalších 10 minút. Pridáme nasekaný petržlen. Uvarené špagety polejeme omáčkou a posypeme syrom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára