utorok 14. marca 2017

Talianska fazuľa

600 g chudeho bravcoveho masa, 100 g suchej fazule, 100 g sosovice, cibula, 2 struciky cesnaku, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, feferonka, 5 lyzic kecupu, oregano, sol, olej
Strukoviny uvarime v neosolenej vode. Varime ich spolu preto, lebo kym sa fazula uvari, sosovica sa mierne rozvari a vytvori zahustujucu zlozku omacky. Kym sa strukoviny uvaria, pripravime si maso, nakrajame ho na rezance, pripadne mensie kocky. Jemne nakrajanu cibulu spenime na oleji, pridame prelisovany cesnak, koreniny, maso a sol. Zlahka poprazime, zalejeme vyvarom zo strukovin a udusime do makka. Pridame strukoviny, pridame kecup a znovu podusime, aby fazula presla masovou chutou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára