150
g ryže, 0,3 l vody, 4 rajčiaky, 600 g fazuľových strukov, 0,1 l
slepačieho vývaru, lyžica oleja, 400 g mäsa, soľ, čierne
korenie, zväzok petržlenovej vňate
Ryžu
v slanej vode privedieme do varu a potom necháme 20 minút dusiť.
Rajčiaky obaríme horúcou vodou, ošúpeme a nakrájame na menšie
kúsky. Fazuľové struky dáme do vývaru, necháme zovrieť a
dusíme 8 minút. Na panvici rozpálime tuk a za stáleho miešania
opečieme mäso. Nakoniec pridáme rajčiaky a krátko opražíme.
Ryžu a fazuľu aj s vývarom primiešame k mäsu. Dochutíme soľou
a korením. Petržlenovú vňať posekáme a zamiešame do zmesi na
panvici.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára