Na
2 lyžiciach masla osmahneme na plátky rozkrájanú veľkú cibuľu,
4 roztlačené strúčky cesnaku a 2 – 3 hrste zmrazených zŕn
kukurice. Potom pridáme na kocky pokrájané 2 veľké zemiaky a
trochu neskôr väčšiu šálku drobnejšie nakrájanej cukiny a
jednu čili papričku. Zalejeme 1,5 litrom silnejšieho mäsového
vývaru, osolíme, pridáme 2 rozkrájané olúpané paradajky, 1
menšiu konzervu paradajkového pretlaku, 3 bobkové listy, pol
lyžičky mletého koriandru, mleté čierne korenie, tymian,
petržlenovú vňať a nakoniec 150 g uvarenej bielej fazule. Na
porciu v tanieri položíme plátok citrónu (najlepšie zelenej
limety).
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára