cibuľu
, cesnak, olej , 2 rajčiny ,rajčinový pretlak , huby ,kyslú
smotanu ,hladkú múku ,sójovú omáčku, sójové kocky, soľ,
čierne korenie , rascu ,sladkú papriku , majorán alebo bazalku
Na
oleji speníme cibuľu, pridáme nakrájané rajčiny a nakoniec
necháme v tuku rozpustiť sladkú papriku.Podlejeme vodou, pridáme
ľubovoľné množstvo sušených alebo čerstvých húb, rascu, soľ,
čierne korenie a pod pokrievkou dusíme do mäkka. Medzitým necháme
sójové mäso napučať v osolenej vriacej vode ochutenej sójovou
omáčkou, potom ho scedíme, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu a
pridáme ho k hubám.Keď sú huby mäkké, prilejeme k nim vodu,
pridáme rajčinový pretlak, majorán alebo bazalku, dochutíme
soľou, čiernym korením a sójovou omáčkou. Zahustíme smotanou a
zátrepkou z hladkej múky.Podávame s cestovinami, so zemiakmi alebo
s knedľou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára