Umytu kapustu pokrajame na jemne rezance. Jogurt premiesame so solou, korenim, kecupom a nalejeme na kapustu. Dobre premiesame a odlozime asi na 2 hodiny do chladnicky. Pred servirovanim ozdobime kapustovy salat najemno nakrajanou uhorkou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 9. februára 2017
Kapustový šalát s jogurtom
mala hlavka bielej kapusty, 2 sterilizovane uhorky, 4 dl jogurtu, 2 KL kecupu, sol, mlete cierne korenie
Umytu kapustu pokrajame na jemne rezance. Jogurt premiesame so solou, korenim, kecupom a nalejeme na kapustu. Dobre premiesame a odlozime asi na 2 hodiny do chladnicky. Pred servirovanim ozdobime kapustovy salat najemno nakrajanou uhorkou.
Umytu kapustu pokrajame na jemne rezance. Jogurt premiesame so solou, korenim, kecupom a nalejeme na kapustu. Dobre premiesame a odlozime asi na 2 hodiny do chladnicky. Pred servirovanim ozdobime kapustovy salat najemno nakrajanou uhorkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára