Fazulu preberieme, umyjeme, zalejeme studenou vodou a nechame 6 hodin odmocit. Na druhy den fazulu uvarime vo vode, v ktorej sa macala. Scedime ju a nechame vychladnut. Vychladnutu osolime, okorenime, pridame pokrajanu cibulu, citronovu stavu, olej a lahko zmiesame. Pri podavani posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 9. februára 2017
Fazuľový šalát
200 g fazule, sol, mlete cierne korenie, mala cibula, 0,5 dl vody, lyzica citronovej stavy, 1 PL oleja, 1 PL petrzlenovej vnate
Fazulu preberieme, umyjeme, zalejeme studenou vodou a nechame 6 hodin odmocit. Na druhy den fazulu uvarime vo vode, v ktorej sa macala. Scedime ju a nechame vychladnut. Vychladnutu osolime, okorenime, pridame pokrajanu cibulu, citronovu stavu, olej a lahko zmiesame. Pri podavani posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Fazulu preberieme, umyjeme, zalejeme studenou vodou a nechame 6 hodin odmocit. Na druhy den fazulu uvarime vo vode, v ktorej sa macala. Scedime ju a nechame vychladnut. Vychladnutu osolime, okorenime, pridame pokrajanu cibulu, citronovu stavu, olej a lahko zmiesame. Pri podavani posypeme posekanou petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára