Prebratu a umytu sosovicu domakka uvarime. Po scedeni a vychladnuti dame do vacsej salatovej misy, pridame na kolieska pokrajanu redkovku a mladu cibulku. Oravsku slaninu pokrajame na stredne velke kusky, ktore mierne oprazime. Pridame k salatu a zalejeme nalevom - vinny ocot zmiesame s olejom, solou a mletym ciernym korenim. Premiesame a servirujeme.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 9. februára 2017
Šošovicový šalát s reďkovkami
400 g sosovice, zvazok mladej redkovky, 250 g prerastenej oravskej slaniny, sol, 2 PL vinneho octu, 5 PL oleja, 3 mlade cibulky, mlete cierne korenie
Prebratu a umytu sosovicu domakka uvarime. Po scedeni a vychladnuti dame do vacsej salatovej misy, pridame na kolieska pokrajanu redkovku a mladu cibulku. Oravsku slaninu pokrajame na stredne velke kusky, ktore mierne oprazime. Pridame k salatu a zalejeme nalevom - vinny ocot zmiesame s olejom, solou a mletym ciernym korenim. Premiesame a servirujeme.
Prebratu a umytu sosovicu domakka uvarime. Po scedeni a vychladnuti dame do vacsej salatovej misy, pridame na kolieska pokrajanu redkovku a mladu cibulku. Oravsku slaninu pokrajame na stredne velke kusky, ktore mierne oprazime. Pridame k salatu a zalejeme nalevom - vinny ocot zmiesame s olejom, solou a mletym ciernym korenim. Premiesame a servirujeme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára