Fazulu namocime den vopred do vody. Cerstvo uvarenu a este teplu zmiesame s rozotretym cesnakom a solou, pridame nadrobno nakrajanu cibulu a olej. Nechame vychladnut a primiesame rajciakovy pretlak. Pred podavnim posypeme zelenym petrzlenom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 9. februára 2017
Taliansky šalát
300 g bielej fazule, 30 g cesnaku, sol, 80 g cibule, 10 g oleja, 1 1/2 rajciakoveho pretlaku, zelena petrzlenova vnat
Fazulu namocime den vopred do vody. Cerstvo uvarenu a este teplu zmiesame s rozotretym cesnakom a solou, pridame nadrobno nakrajanu cibulu a olej. Nechame vychladnut a primiesame rajciakovy pretlak. Pred podavnim posypeme zelenym petrzlenom.
Fazulu namocime den vopred do vody. Cerstvo uvarenu a este teplu zmiesame s rozotretym cesnakom a solou, pridame nadrobno nakrajanu cibulu a olej. Nechame vychladnut a primiesame rajciakovy pretlak. Pred podavnim posypeme zelenym petrzlenom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára