Vopred namočenú a uvarenú fazuľu zomelieme, pridáme na masle osmaženú cibuľu, vajcia, trochu strúhanky, soľ, korenie a rozotrený cesnak. Premiešame a formujeme placky, ktoré obalíme v strúhanke a smažíme na oleji. Podávame s rôznymi druhmi šalátov.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Fazuľové kotlety
500 g bielej fazule, 50 g masla, 3 vajcia, 150 g strúhanky, 100 g cibule, 100 g,100 g oleja. slaniny, 3 - 4 strúčiky cesnaku, soľ, korenie
Vopred namočenú a uvarenú fazuľu zomelieme, pridáme na masle osmaženú cibuľu, vajcia, trochu strúhanky, soľ, korenie a rozotrený cesnak. Premiešame a formujeme placky, ktoré obalíme v strúhanke a smažíme na oleji. Podávame s rôznymi druhmi šalátov.
Vopred namočenú a uvarenú fazuľu zomelieme, pridáme na masle osmaženú cibuľu, vajcia, trochu strúhanky, soľ, korenie a rozotrený cesnak. Premiešame a formujeme placky, ktoré obalíme v strúhanke a smažíme na oleji. Podávame s rôznymi druhmi šalátov.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára