Ciastocne rozmrazenu kukuricu vlozime na panvicu s roztopenym maslom, prikryjeme a dusime. Potom pridame smotanu, povarime a omacku ochutime kecupom, citronovou stavou, jemne nakrajanou pazitkou a este chvilu varime, kym nie je kukurica celkom makka. Az potom osolime, inak by kukurica stvrdla.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Kukuričné zrná v smotanovej omáčke
400 g mrazenych kukuricnych zrn, 1 dl smotany, 40 g masla, 2 lyzice kecupu, citronova stava podla chuti, pazitka, stipka cukru, sol
Ciastocne rozmrazenu kukuricu vlozime na panvicu s roztopenym maslom, prikryjeme a dusime. Potom pridame smotanu, povarime a omacku ochutime kecupom, citronovou stavou, jemne nakrajanou pazitkou a este chvilu varime, kym nie je kukurica celkom makka. Az potom osolime, inak by kukurica stvrdla.
Ciastocne rozmrazenu kukuricu vlozime na panvicu s roztopenym maslom, prikryjeme a dusime. Potom pridame smotanu, povarime a omacku ochutime kecupom, citronovou stavou, jemne nakrajanou pazitkou a este chvilu varime, kym nie je kukurica celkom makka. Az potom osolime, inak by kukurica stvrdla.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára