Fazulove struky zbavime vlakien, umyjeme a vlozime do osolenej vody varit. Misu vymastime maslom a dame do nej ocedene fazulove struky. V sladkej smotane dobre zamiesame vajcia, sol, nalejeme na fazulku, posypeme struhankou, oblozime kuskami masla a vo vyhriatej rure zapecieme.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Zapekaná mladá fazuľka
600 g mladej zelenej fazulky, 50 g masla, 1/4 l sladkej smotany, 4 vajcia, sol, struhanka
Fazulove struky zbavime vlakien, umyjeme a vlozime do osolenej vody varit. Misu vymastime maslom a dame do nej ocedene fazulove struky. V sladkej smotane dobre zamiesame vajcia, sol, nalejeme na fazulku, posypeme struhankou, oblozime kuskami masla a vo vyhriatej rure zapecieme.
Fazulove struky zbavime vlakien, umyjeme a vlozime do osolenej vody varit. Misu vymastime maslom a dame do nej ocedene fazulove struky. V sladkej smotane dobre zamiesame vajcia, sol, nalejeme na fazulku, posypeme struhankou, oblozime kuskami masla a vo vyhriatej rure zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára