Ocisteny kalerab pokrajany na kocky dame dusit na rozpusteny tuk. Podlejeme vodou, pridame hrasok a spolu podusime. Zaprasime mukou, podlejeme vodou a povarime. Pridame sol, cukor a vnat pokrajanu nadrobno.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Dusený kaleráb s hráškom
600 g kalerabu, 200 g hrasku, 20 g masla, petrzlenova vnat, 20 g muky, 10 g cukru, sol
Ocisteny kalerab pokrajany na kocky dame dusit na rozpusteny tuk. Podlejeme vodou, pridame hrasok a spolu podusime. Zaprasime mukou, podlejeme vodou a povarime. Pridame sol, cukor a vnat pokrajanu nadrobno.
Ocisteny kalerab pokrajany na kocky dame dusit na rozpusteny tuk. Podlejeme vodou, pridame hrasok a spolu podusime. Zaprasime mukou, podlejeme vodou a povarime. Pridame sol, cukor a vnat pokrajanu nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára