Mlade kaleraby ocistime, olupeme a cast duziny vydlabame lyzickou. Vydlabanu duzinu posekame nadrobno, pridame zltky z vajec uvarenych natvrdo, uvarenu a prelisovanu soju, postruhany chren, biely jogurt, mlieko a petrzlenovu vnat posekanu nadrobno. Vsetko spolu dobre rozotrieme a vymiesame. Plnkou naplnime pripravene vydlabane kaleraby a ulozime ich na cerstve umyte salatove listy.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Mladé kaleráby plnené sójovou plnkou
8 mladych kalerabov, 2 vajcia uvarene natvrdo, 80 g soje, lyzicka postruhaneho chrenu, lyzica bieleho jogurtu, 2 lyzice mlieka, petrzlenova vnat, 4 salatove listy
Mlade kaleraby ocistime, olupeme a cast duziny vydlabame lyzickou. Vydlabanu duzinu posekame nadrobno, pridame zltky z vajec uvarenych natvrdo, uvarenu a prelisovanu soju, postruhany chren, biely jogurt, mlieko a petrzlenovu vnat posekanu nadrobno. Vsetko spolu dobre rozotrieme a vymiesame. Plnkou naplnime pripravene vydlabane kaleraby a ulozime ich na cerstve umyte salatove listy.
Mlade kaleraby ocistime, olupeme a cast duziny vydlabame lyzickou. Vydlabanu duzinu posekame nadrobno, pridame zltky z vajec uvarenych natvrdo, uvarenu a prelisovanu soju, postruhany chren, biely jogurt, mlieko a petrzlenovu vnat posekanu nadrobno. Vsetko spolu dobre rozotrieme a vymiesame. Plnkou naplnime pripravene vydlabane kaleraby a ulozime ich na cerstve umyte salatove listy.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára