Tofu roztlačíme a pokvapkáme sójovou omáčkou. Pridáme rozšľahané vajíčka, mlieko , múku, soľ, korenie a nakoniec žeruchu. Na panvici upečieme omelety a podávame s kečupom a celozrnným pečivom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Omeleta s tofu
200 g tofu, 3-4 vajíčka , 1 dl sladkého mlieka, 2-3 lyžičky hladkej múky , žerucha alebo petržlenová vňať, sójová omáčka , soľ, čierne korenie
Tofu roztlačíme a pokvapkáme sójovou omáčkou. Pridáme rozšľahané vajíčka, mlieko , múku, soľ, korenie a nakoniec žeruchu. Na panvici upečieme omelety a podávame s kečupom a celozrnným pečivom.
Tofu roztlačíme a pokvapkáme sójovou omáčkou. Pridáme rozšľahané vajíčka, mlieko , múku, soľ, korenie a nakoniec žeruchu. Na panvici upečieme omelety a podávame s kečupom a celozrnným pečivom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára