Zeleninove papriky zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Zelenu fazulku ocistime, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a nechame vychladnut. Vychladnutu zmiesame s pokrajanou paprikou a pokrajanym sterilizovanym zelerom, zalejeme majonezou, v ktorej sme rozmiesali kyslu smotanu, citronovu stavu, mlete cierne korenie a sol, premiesame a posypeme pokrajanou pazitkou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 9. februára 2017
Paprikový šalát so zelenou fazuľkou
250 g zeleninovych paprik, 200 g zelenych fazulkovych strukov, 150 g sterilizovaneho zeleru, 100 g majonezy, 1 dl kyslej smotany, citronova stava, mlete cierne korenie, sol, pazitka
Zeleninove papriky zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Zelenu fazulku ocistime, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a nechame vychladnut. Vychladnutu zmiesame s pokrajanou paprikou a pokrajanym sterilizovanym zelerom, zalejeme majonezou, v ktorej sme rozmiesali kyslu smotanu, citronovu stavu, mlete cierne korenie a sol, premiesame a posypeme pokrajanou pazitkou.
Zeleninove papriky zbavime jadrovnikov a pokrajame na rezance. Zelenu fazulku ocistime, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a nechame vychladnut. Vychladnutu zmiesame s pokrajanou paprikou a pokrajanym sterilizovanym zelerom, zalejeme majonezou, v ktorej sme rozmiesali kyslu smotanu, citronovu stavu, mlete cierne korenie a sol, premiesame a posypeme pokrajanou pazitkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára