Soju namocime na 20 minut do vyvaru, scedime a nechame odkvapkat. Olupane rajciny rozstvrtime. Kapiu nakrajame na sirsie rezance, cibulu a cesnak na platky orestujeme na oleji. Pridame rajciny, pretlak a polovicu vyvaru. Varime 15 minut. Do zeleninoveho zakladu pridame sojove granuly, chili, zvysok vyvaru a sol. Znovu varime 15 minut.Nakoniec vmiesame uvarenu fazulu a kukuricu.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Sójové chilli s fazuľkou
50 g sojovych granul, 3 rajciny, 250 g uvarenej fazule, 50 g sterilizovanej kukurice, 1 kapia, 1 cibula, 2 struciky cesnaku, olej, 3 lyzice rajcinoveho pretlaku, 150 ml vyvaru, chilli, sol, petrzlenova vnat
Soju namocime na 20 minut do vyvaru, scedime a nechame odkvapkat. Olupane rajciny rozstvrtime. Kapiu nakrajame na sirsie rezance, cibulu a cesnak na platky orestujeme na oleji. Pridame rajciny, pretlak a polovicu vyvaru. Varime 15 minut. Do zeleninoveho zakladu pridame sojove granuly, chili, zvysok vyvaru a sol. Znovu varime 15 minut.Nakoniec vmiesame uvarenu fazulu a kukuricu.
Soju namocime na 20 minut do vyvaru, scedime a nechame odkvapkat. Olupane rajciny rozstvrtime. Kapiu nakrajame na sirsie rezance, cibulu a cesnak na platky orestujeme na oleji. Pridame rajciny, pretlak a polovicu vyvaru. Varime 15 minut. Do zeleninoveho zakladu pridame sojove granuly, chili, zvysok vyvaru a sol. Znovu varime 15 minut.Nakoniec vmiesame uvarenu fazulu a kukuricu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára