Ocistenu zelenu fazulku povarime v slanej vode 15 minut a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu a cesnak podusime v horucom oleji 5 minut, pridame olupane pokrajane rajciaky, zelenu petrzlenovu vnat, cukor, mlete cierne korenie a vsetko spolu dusime odkryte, az kym sa tekutina nevypari. Potom primiesame fazulku a este prehrejeme. Podavame so zemiakmi a s opecenou klobasou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 6. februára 2017
Zelená fazuľka trochu inak
400 g zelenej fazulky, sol, 1 cibulu, 1 strucik cesnaku, 1 lyzicu oleja, 250 g rajciakov, 1 lyzicu pokrajanej zelenej petrzlenovej vnate, 1 lyzicu krystaloveho cukru, mlete cierne korenie
Ocistenu zelenu fazulku povarime v slanej vode 15 minut a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu a cesnak podusime v horucom oleji 5 minut, pridame olupane pokrajane rajciaky, zelenu petrzlenovu vnat, cukor, mlete cierne korenie a vsetko spolu dusime odkryte, az kym sa tekutina nevypari. Potom primiesame fazulku a este prehrejeme. Podavame so zemiakmi a s opecenou klobasou.
Ocistenu zelenu fazulku povarime v slanej vode 15 minut a nechame odkvapkat. Pokrajanu cibulu a cesnak podusime v horucom oleji 5 minut, pridame olupane pokrajane rajciaky, zelenu petrzlenovu vnat, cukor, mlete cierne korenie a vsetko spolu dusime odkryte, az kym sa tekutina nevypari. Potom primiesame fazulku a este prehrejeme. Podavame so zemiakmi a s opecenou klobasou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára