utorok 7. februára 2017

Sójové mäso s pórom a karfiolom

400 g sojoveho masa, 300 g karfiolu, 250 g poru, 1/2 l vyvaru, olej, maizena, zazvor, sojova omacka
Sojove maso namocime do vody asi tak na 5-6 hodin, potom ho vyberieme na tanier, vytlacime a pokvapkame sojovou omackou. Medzitym si uvarime do polomakka karfiol a pokrajame ho na vacsie kusky. Por nakrajame pozdlzne a spolu s karfiolom ho dame do misy a zalejeme pripravenym vriacim vyvarom. Sojove maso dame na rozpaleny olej cca 7 minut ho opekame, potom pridame karfiol  s porom a vyvarom. Nechame mierne povarit a pridame lyzicku zazvoru rozmiesaneho v studenej vode. Nakoniec pridame lyzicku maizeny, ktoru taktiez rozmiesame v studenej vode. Na zaver pridame par kvapiek oleja. Podavame s ryzou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára