Sojove maso namocime do vody asi tak na 5-6 hodin, potom ho vyberieme na tanier, vytlacime a pokvapkame sojovou omackou. Medzitym si uvarime do polomakka karfiol a pokrajame ho na vacsie kusky. Por nakrajame pozdlzne a spolu s karfiolom ho dame do misy a zalejeme pripravenym vriacim vyvarom. Sojove maso dame na rozpaleny olej cca 7 minut ho opekame, potom pridame karfiol s porom a vyvarom. Nechame mierne povarit a pridame lyzicku zazvoru rozmiesaneho v studenej vode. Nakoniec pridame lyzicku maizeny, ktoru taktiez rozmiesame v studenej vode. Na zaver pridame par kvapiek oleja. Podavame s ryzou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Sójové mäso s pórom a karfiolom
400 g sojoveho masa, 300 g karfiolu, 250 g poru, 1/2 l vyvaru, olej, maizena, zazvor, sojova omacka
Sojove maso namocime do vody asi tak na 5-6 hodin, potom ho vyberieme na tanier, vytlacime a pokvapkame sojovou omackou. Medzitym si uvarime do polomakka karfiol a pokrajame ho na vacsie kusky. Por nakrajame pozdlzne a spolu s karfiolom ho dame do misy a zalejeme pripravenym vriacim vyvarom. Sojove maso dame na rozpaleny olej cca 7 minut ho opekame, potom pridame karfiol s porom a vyvarom. Nechame mierne povarit a pridame lyzicku zazvoru rozmiesaneho v studenej vode. Nakoniec pridame lyzicku maizeny, ktoru taktiez rozmiesame v studenej vode. Na zaver pridame par kvapiek oleja. Podavame s ryzou.
Sojove maso namocime do vody asi tak na 5-6 hodin, potom ho vyberieme na tanier, vytlacime a pokvapkame sojovou omackou. Medzitym si uvarime do polomakka karfiol a pokrajame ho na vacsie kusky. Por nakrajame pozdlzne a spolu s karfiolom ho dame do misy a zalejeme pripravenym vriacim vyvarom. Sojove maso dame na rozpaleny olej cca 7 minut ho opekame, potom pridame karfiol s porom a vyvarom. Nechame mierne povarit a pridame lyzicku zazvoru rozmiesaneho v studenej vode. Nakoniec pridame lyzicku maizeny, ktoru taktiez rozmiesame v studenej vode. Na zaver pridame par kvapiek oleja. Podavame s ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára