utorok 7. februára 2017

Tofu sekaná s kapustou

400 g tofu, 1 malá kapusta ( 300 g ), 100 g cibule, 3 strúčky cesnaku, 1 lyžica Solčanky ( vegety),
2 bielky, 100 g suchých nakrájaných žemlí, 30 g olivového oleja, korenie mleté, soľ, strúhanka na zahustenie.
Očistenú kapustu uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Scedíme , necháme odkvapkať. Tofu, cibuľu, a kapustu pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme vymačkané namočené žemle, rozotretý cesnak, Solčanku, korenie, polovicu oleja, zapracujeme surové bielky. Podľa potreby zmes zahustíme strúhankou. Pekáčik vymažeme olejom, vytvarujeme sekanú na povrchu potrieme bielkom a pečieme vo vyhriatej rúre 35 min.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára