streda 8. februára 2017

Záhradkárske rizoto s vajcami

2 cibule, olej, 100 g karfiolu, 200 g korenovej zeleniny, 50 g zeleneho hrasku, zeleninova paprika, 50 g zelenej fazulky, sol, mlete cierne korenie, lyzica kecupu, 300 g ryze, masovy vyvar, lyzica petrzlenovej vnate posekanej nadrobno, 2 vajcia uvarene natvrdo
Cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatom oleji. Pridame karfiol rozobraty na male ruzicky a vsetku zeleninu, ktoru sme predtym ocistili, umyli a pokrajali na male kocky. Spolu oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime 15 minut. Potom pridame kecup, sparenu ryzu a masovy vyvar, zlahka premiesame, prikryjeme a udusime vo vyhriatej rure do makka. Podavame posypane petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno a ozdobene kolieskami vajec uvarenych na tvrdo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára