Cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatom oleji. Pridame karfiol rozobraty na male ruzicky a vsetku zeleninu, ktoru sme predtym ocistili, umyli a pokrajali na male kocky. Spolu oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime 15 minut. Potom pridame kecup, sparenu ryzu a masovy vyvar, zlahka premiesame, prikryjeme a udusime vo vyhriatej rure do makka. Podavame posypane petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno a ozdobene kolieskami vajec uvarenych na tvrdo.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Záhradkárske rizoto s vajcami
2 cibule, olej, 100 g karfiolu, 200 g korenovej zeleniny, 50 g zeleneho hrasku, zeleninova paprika, 50 g zelenej fazulky, sol, mlete cierne korenie, lyzica kecupu, 300 g ryze, masovy vyvar, lyzica petrzlenovej vnate posekanej nadrobno, 2 vajcia uvarene natvrdo
Cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatom oleji. Pridame karfiol rozobraty na male ruzicky a vsetku zeleninu, ktoru sme predtym ocistili, umyli a pokrajali na male kocky. Spolu oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime 15 minut. Potom pridame kecup, sparenu ryzu a masovy vyvar, zlahka premiesame, prikryjeme a udusime vo vyhriatej rure do makka. Podavame posypane petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno a ozdobene kolieskami vajec uvarenych na tvrdo.
Cibulu pokrajanu nadrobno spenime v rozohriatom oleji. Pridame karfiol rozobraty na male ruzicky a vsetku zeleninu, ktoru sme predtym ocistili, umyli a pokrajali na male kocky. Spolu oprazime, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme a dusime 15 minut. Potom pridame kecup, sparenu ryzu a masovy vyvar, zlahka premiesame, prikryjeme a udusime vo vyhriatej rure do makka. Podavame posypane petrzlenovou vnatou posekanou nadrobno a ozdobene kolieskami vajec uvarenych na tvrdo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára