Slaninu, cibulu, cesnak, zeler a petrzlen pokrajame nadrobno a oprazime na oleji. Ked zacne ruzoviet, pridame hrasok a posekany kopor osolime, okorenime a udusime. Cestoviny uvarime v slanej vode a dame odkvapkat. Zmiesame s podusenym hraskom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 4. februára 2017
Cestoviny s hráškom a parmezanom
500 g cestovin, 500 g lupaneho zeleneho hrasku, 100 g slaniny, 3 lyzice oleja, 2 mlade cibulky, 2 struciky cesnaku, 40 g zeleru, 40 g petrzlenu, kopor, 200 g struhaneho parmezanu, sol, mlete cierne korenie
Slaninu, cibulu, cesnak, zeler a petrzlen pokrajame nadrobno a oprazime na oleji. Ked zacne ruzoviet, pridame hrasok a posekany kopor osolime, okorenime a udusime. Cestoviny uvarime v slanej vode a dame odkvapkat. Zmiesame s podusenym hraskom.
Slaninu, cibulu, cesnak, zeler a petrzlen pokrajame nadrobno a oprazime na oleji. Ked zacne ruzoviet, pridame hrasok a posekany kopor osolime, okorenime a udusime. Cestoviny uvarime v slanej vode a dame odkvapkat. Zmiesame s podusenym hraskom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára