Ocistene fazulove lusky nakrajame na drobne kusky a udusime ich na masle. Medzitym rajciny olupeme tak, ze ich ponorime do vriacej vody, vyberieme, olupeme a nakrajame. Pridame k fazulovym luskom a trochu podusime. Nakoniec zalejeme zatrepkou zo smotany a pridanim hladkej muky, pri stalom miesani povarime na miernom ohni a podavame.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Fazuľové lusky s paradajkami
1/2 kg zelenych fazulovych luskov, 4 kusy paradajok, 5 dkg masla, 1/2 l kyslej smotany, 3 dkg hladkej muky, zeleny posekany petrzlen
Ocistene fazulove lusky nakrajame na drobne kusky a udusime ich na masle. Medzitym rajciny olupeme tak, ze ich ponorime do vriacej vody, vyberieme, olupeme a nakrajame. Pridame k fazulovym luskom a trochu podusime. Nakoniec zalejeme zatrepkou zo smotany a pridanim hladkej muky, pri stalom miesani povarime na miernom ohni a podavame.
Ocistene fazulove lusky nakrajame na drobne kusky a udusime ich na masle. Medzitym rajciny olupeme tak, ze ich ponorime do vriacej vody, vyberieme, olupeme a nakrajame. Pridame k fazulovym luskom a trochu podusime. Nakoniec zalejeme zatrepkou zo smotany a pridanim hladkej muky, pri stalom miesani povarime na miernom ohni a podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára