Fazulove lusky ocistime, zbavime vlakien, umyjeme a dame do slanej vody varit. Z masla odoberieme 1/2 dame do rajnice, nechame rozpustit, pridame struhanku a trocha oprazime. Ostatne maslo rozpustime. Uvarene fazulove struky precedime a este horuce polejeme horucim maslom a posypeme oprazenou struhankou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Zelená fazuľka so strúhankou
1 kg fazulovych luskov, sol, 10 dkg masla, 5 dkg jemnej struhanky
Fazulove lusky ocistime, zbavime vlakien, umyjeme a dame do slanej vody varit. Z masla odoberieme 1/2 dame do rajnice, nechame rozpustit, pridame struhanku a trocha oprazime. Ostatne maslo rozpustime. Uvarene fazulove struky precedime a este horuce polejeme horucim maslom a posypeme oprazenou struhankou.
Fazulove lusky ocistime, zbavime vlakien, umyjeme a dame do slanej vody varit. Z masla odoberieme 1/2 dame do rajnice, nechame rozpustit, pridame struhanku a trocha oprazime. Ostatne maslo rozpustime. Uvarene fazulove struky precedime a este horuce polejeme horucim maslom a posypeme oprazenou struhankou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára