Ocistene a umyte fazulove struky vlozime do vriacej vody a uvarime takmer domakka. Potom scedime cez sitko a nechame odkvapkat. Mierne vychladnute nakrajame na 3 cm kusky. Nakypovu formu vymastime tukom a vlozime do nej fazulu. Vajce rozslahame s mliekom a postruhanym syrom, podla potreby opatrne prisolime a fazulu zalejeme. Nasledne pokvapkame olejom a zapecieme neprikryte v dobre vyhriatej rure.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Fazuľové struky so syrom
300 g zelenych fazulovych strukov, 1 dl mlieka, vajce, 50 g eidamu, 1 PL rastlinneho tuku, vodu, sol
Ocistene a umyte fazulove struky vlozime do vriacej vody a uvarime takmer domakka. Potom scedime cez sitko a nechame odkvapkat. Mierne vychladnute nakrajame na 3 cm kusky. Nakypovu formu vymastime tukom a vlozime do nej fazulu. Vajce rozslahame s mliekom a postruhanym syrom, podla potreby opatrne prisolime a fazulu zalejeme. Nasledne pokvapkame olejom a zapecieme neprikryte v dobre vyhriatej rure.
Ocistene a umyte fazulove struky vlozime do vriacej vody a uvarime takmer domakka. Potom scedime cez sitko a nechame odkvapkat. Mierne vychladnute nakrajame na 3 cm kusky. Nakypovu formu vymastime tukom a vlozime do nej fazulu. Vajce rozslahame s mliekom a postruhanym syrom, podla potreby opatrne prisolime a fazulu zalejeme. Nasledne pokvapkame olejom a zapecieme neprikryte v dobre vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára