Ryzu preplachneme a nechame obschnut. Zazvor pokrajame a namocime na hodinu do studenej vody. Ryzu zalejeme vodou, pridame sojovu omacku a vino. Prikryjeme a pomaly dusime, az kym sa vsetka voda nevydusi. Pocas dusenia pridame namoceny zazvor pokrajany na rezance.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Ryža so zázvorom
gulata ryza, cerstvy zazvor, biele vino, sojova omacka
Ryzu preplachneme a nechame obschnut. Zazvor pokrajame a namocime na hodinu do studenej vody. Ryzu zalejeme vodou, pridame sojovu omacku a vino. Prikryjeme a pomaly dusime, az kym sa vsetka voda nevydusi. Pocas dusenia pridame namoceny zazvor pokrajany na rezance.
Ryzu preplachneme a nechame obschnut. Zazvor pokrajame a namocime na hodinu do studenej vody. Ryzu zalejeme vodou, pridame sojovu omacku a vino. Prikryjeme a pomaly dusime, az kym sa vsetka voda nevydusi. Pocas dusenia pridame namoceny zazvor pokrajany na rezance.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára