Mrkvovy salat: mrkvu, par kvapiek octu, olivovy olej, umele sladidlo, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat Ocistene umyte zemiaky si uvarime v supe do makka. Zatial si nachystame ostatne suroviny - biele tofu, mletu cervenu papriku, vegetu, olivovy olej, petrzlenovu vnat a cesnak. Urobime si omacku. Do misky nalejeme olivovy olej, pridame do neho postruhany tofu syr, pretlaceny cesnak, vegetu, mletu cervenu papriku, petrzlenovu vnat a poriadne premiesame. Nechame tatial odlezat. Do misy dame nakrajane uvarene ocistene zemiaky, pridame zmes korenin s tofu. Primiesame trocha olivoveho oleja a premiestnime do pekaca alebo janskej misy. Podlejeme vodou tak, aby boli zemiaky zakryte do 1/3 vysky. Zakryjeme alobalom a dame piect. Pecieme dovtedy, kym sa vsetka voda nevydusi, potom odokryjeme alobal a nechame troska zapiect do chrumkava.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Zapekané zemiaky s tofu
zemiaky, olivovy olej, biele tofu, sol, vegeta, mleta cervena papriku, 3 struciky cesnaku, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat
Mrkvovy salat: mrkvu, par kvapiek octu, olivovy olej, umele sladidlo, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat Ocistene umyte zemiaky si uvarime v supe do makka. Zatial si nachystame ostatne suroviny - biele tofu, mletu cervenu papriku, vegetu, olivovy olej, petrzlenovu vnat a cesnak. Urobime si omacku. Do misky nalejeme olivovy olej, pridame do neho postruhany tofu syr, pretlaceny cesnak, vegetu, mletu cervenu papriku, petrzlenovu vnat a poriadne premiesame. Nechame tatial odlezat. Do misy dame nakrajane uvarene ocistene zemiaky, pridame zmes korenin s tofu. Primiesame trocha olivoveho oleja a premiestnime do pekaca alebo janskej misy. Podlejeme vodou tak, aby boli zemiaky zakryte do 1/3 vysky. Zakryjeme alobalom a dame piect. Pecieme dovtedy, kym sa vsetka voda nevydusi, potom odokryjeme alobal a nechame troska zapiect do chrumkava.
Mrkvovy salat: mrkvu, par kvapiek octu, olivovy olej, umele sladidlo, nadrobno posekanu petrzlenovu vnat Ocistene umyte zemiaky si uvarime v supe do makka. Zatial si nachystame ostatne suroviny - biele tofu, mletu cervenu papriku, vegetu, olivovy olej, petrzlenovu vnat a cesnak. Urobime si omacku. Do misky nalejeme olivovy olej, pridame do neho postruhany tofu syr, pretlaceny cesnak, vegetu, mletu cervenu papriku, petrzlenovu vnat a poriadne premiesame. Nechame tatial odlezat. Do misy dame nakrajane uvarene ocistene zemiaky, pridame zmes korenin s tofu. Primiesame trocha olivoveho oleja a premiestnime do pekaca alebo janskej misy. Podlejeme vodou tak, aby boli zemiaky zakryte do 1/3 vysky. Zakryjeme alobalom a dame piect. Pecieme dovtedy, kym sa vsetka voda nevydusi, potom odokryjeme alobal a nechame troska zapiect do chrumkava.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára