Na masle udusime ocistenu a na drobno nakrajanu cibulu, pridame umyte a nakrajane huby. Za casteho miesania dusime. Ovsene vlocky nasypeme do stvrt litra vody, osolime, pridame k hubam a dusime, kym vlocky nezhustnu. Potom zmes nechame vychladnut a pridame do nej vajcia, korenie, nakrajanu petrzlenovu vnat a rozmocene zemle. Dobre premiesame. Z hmoty formujeme karbonatky, ktore obalime v struhanke a vyprazame v rozpalenom tuku.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Karbonátky z ovsených vločiek
100 g masti na vyprazanie, 2 lyzice masla, 100 g ovsenych vlociek, 100 g hub, 2 vajcia, 2 zemle, 2 lyzice hladkej muky, zvazok petrzlenovej vnate, sol, mlete cierne korenie, struhanka
Na masle udusime ocistenu a na drobno nakrajanu cibulu, pridame umyte a nakrajane huby. Za casteho miesania dusime. Ovsene vlocky nasypeme do stvrt litra vody, osolime, pridame k hubam a dusime, kym vlocky nezhustnu. Potom zmes nechame vychladnut a pridame do nej vajcia, korenie, nakrajanu petrzlenovu vnat a rozmocene zemle. Dobre premiesame. Z hmoty formujeme karbonatky, ktore obalime v struhanke a vyprazame v rozpalenom tuku.
Na masle udusime ocistenu a na drobno nakrajanu cibulu, pridame umyte a nakrajane huby. Za casteho miesania dusime. Ovsene vlocky nasypeme do stvrt litra vody, osolime, pridame k hubam a dusime, kym vlocky nezhustnu. Potom zmes nechame vychladnut a pridame do nej vajcia, korenie, nakrajanu petrzlenovu vnat a rozmocene zemle. Dobre premiesame. Z hmoty formujeme karbonatky, ktore obalime v struhanke a vyprazame v rozpalenom tuku.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára