Ryzu uvarime a nechame vychladnut. Jablka pokrajame na drobne kocky a pokvapkame citronovou stavou. K jablkam primiesame posekane orechy, ryzu, dochutime solou, dobre premiesame a zahustime smotanou. Jednotlive porcie ozdobime polovicou slivky.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Ryža s jablkami
150 g ryze, 200 g jablk, 2 lyzice posekanych orechov, 1 dl kyslej smotany, sol, stava z citrona, 2 slivky
Ryzu uvarime a nechame vychladnut. Jablka pokrajame na drobne kocky a pokvapkame citronovou stavou. K jablkam primiesame posekane orechy, ryzu, dochutime solou, dobre premiesame a zahustime smotanou. Jednotlive porcie ozdobime polovicou slivky.
Ryzu uvarime a nechame vychladnut. Jablka pokrajame na drobne kocky a pokvapkame citronovou stavou. K jablkam primiesame posekane orechy, ryzu, dochutime solou, dobre premiesame a zahustime smotanou. Jednotlive porcie ozdobime polovicou slivky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára