Vlocky, podla potreby preplachneme vodou, zalejeme bujonom a nechame napucat. Potom pridame najemno nakrajanu cibulu, nastruhanu mrkvu, sojovu muku, vajcia a podla chuti bylinkovu sol a zmiesame na cesto. Primiesame najemno nasekane vnate. Na rozohriatom oleji upecieme mensie placky. Uhorky osupeme, pozdlz rozrezeme, odstranime jadierka a nakrajime na hrubku 1 cm. Na masle podusime a osolime bylinkovou solou. Pridame slahacku a tvaroh a nechame prevriet. Nakoniec vmiesame zvysne bylinky.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Ovsené placky
150 g ovsenych vlociek, cibula, 2 mrkvy, 2 lyzice sojovej muky, 2 vajcia, bylinkova sol, 2 dl zeleninoveho bujonu, kyticka petrzlenu, kyticku bazalky, 3 lyzice oleja, 2 male salatove uhorky, 30 g masla, 250 g slahacky, 200 g jemneho tvarohu, tekvicove jadierka
Vlocky, podla potreby preplachneme vodou, zalejeme bujonom a nechame napucat. Potom pridame najemno nakrajanu cibulu, nastruhanu mrkvu, sojovu muku, vajcia a podla chuti bylinkovu sol a zmiesame na cesto. Primiesame najemno nasekane vnate. Na rozohriatom oleji upecieme mensie placky. Uhorky osupeme, pozdlz rozrezeme, odstranime jadierka a nakrajime na hrubku 1 cm. Na masle podusime a osolime bylinkovou solou. Pridame slahacku a tvaroh a nechame prevriet. Nakoniec vmiesame zvysne bylinky.
Vlocky, podla potreby preplachneme vodou, zalejeme bujonom a nechame napucat. Potom pridame najemno nakrajanu cibulu, nastruhanu mrkvu, sojovu muku, vajcia a podla chuti bylinkovu sol a zmiesame na cesto. Primiesame najemno nasekane vnate. Na rozohriatom oleji upecieme mensie placky. Uhorky osupeme, pozdlz rozrezeme, odstranime jadierka a nakrajime na hrubku 1 cm. Na masle podusime a osolime bylinkovou solou. Pridame slahacku a tvaroh a nechame prevriet. Nakoniec vmiesame zvysne bylinky.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára