Sparglu ocistime, zviazeme po 8 kusoch a uvarime v posolenej vode. Medzitym schladime 2 tegliky jogurtu. Uvarenu sparglu rozviazeme a dame na sito odkvapkat. este horucu ulozime do vyhriatej misy a polejeme studenym jogurtom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
streda 8. februára 2017
Varená špargľa s jogurtom a smotanou
1 kg cerstvej spargle, 2 tegliky jogurtu, citronova stava, kysla smotana, sol
Sparglu ocistime, zviazeme po 8 kusoch a uvarime v posolenej vode. Medzitym schladime 2 tegliky jogurtu. Uvarenu sparglu rozviazeme a dame na sito odkvapkat. este horucu ulozime do vyhriatej misy a polejeme studenym jogurtom.
Sparglu ocistime, zviazeme po 8 kusoch a uvarime v posolenej vode. Medzitym schladime 2 tegliky jogurtu. Uvarenu sparglu rozviazeme a dame na sito odkvapkat. este horucu ulozime do vyhriatej misy a polejeme studenym jogurtom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára