Z mlieka a krupice uvarime kasu. Rozlicne strukoviny, uvarime, zomelieme na masovom strojceku s malymi otvormi. Do kase zo strukovin pridame uvarenu krupicovu kasu, vajce, sol, cukor a prelisovany tvaroh. Vsetko dobre premiesame, alebo este raz spolu zomelieme. Pekacik vytrieme maslom a vysypeme struhankou. Urovname nan pripravenu hmotu a zalejeme smotanou. Zapekame v horucej rure 30-40 minut. Podavame horuce s kyslou smotanou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
utorok 7. februára 2017
Strukoviny s tvarohom
400 g strukovin, 1/2 l mlieka, 100 g krupice, 1 vajce, 1 lyzica roztopeneho masla, sol, vrchovata lyzica struhanky, 200 g tvarohu, 40 g cukru, 1/8 l kyslej smotany
Z mlieka a krupice uvarime kasu. Rozlicne strukoviny, uvarime, zomelieme na masovom strojceku s malymi otvormi. Do kase zo strukovin pridame uvarenu krupicovu kasu, vajce, sol, cukor a prelisovany tvaroh. Vsetko dobre premiesame, alebo este raz spolu zomelieme. Pekacik vytrieme maslom a vysypeme struhankou. Urovname nan pripravenu hmotu a zalejeme smotanou. Zapekame v horucej rure 30-40 minut. Podavame horuce s kyslou smotanou.
Z mlieka a krupice uvarime kasu. Rozlicne strukoviny, uvarime, zomelieme na masovom strojceku s malymi otvormi. Do kase zo strukovin pridame uvarenu krupicovu kasu, vajce, sol, cukor a prelisovany tvaroh. Vsetko dobre premiesame, alebo este raz spolu zomelieme. Pekacik vytrieme maslom a vysypeme struhankou. Urovname nan pripravenu hmotu a zalejeme smotanou. Zapekame v horucej rure 30-40 minut. Podavame horuce s kyslou smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára