utorok 7. februára 2017

Strukoviny s tvarohom

400 g strukovin, 1/2 l mlieka, 100 g krupice, 1 vajce, 1 lyzica roztopeneho masla, sol, vrchovata lyzica struhanky, 200 g tvarohu, 40 g cukru, 1/8 l kyslej smotany
Z mlieka a krupice uvarime kasu. Rozlicne strukoviny, uvarime, zomelieme na masovom strojceku s malymi otvormi. Do kase zo strukovin pridame uvarenu krupicovu kasu, vajce, sol, cukor a prelisovany tvaroh. Vsetko dobre premiesame, alebo este raz spolu zomelieme. Pekacik vytrieme maslom a vysypeme struhankou. Urovname nan pripravenu hmotu a zalejeme smotanou. Zapekame v horucej rure 30-40 minut. Podavame horuce s kyslou smotanou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára