nedeľa 18. septembra 2016

Fazuľová panvica

150 g ryže, 0,3 l vody, 4 rajčiaky, 600 g fazuľových strukov, 0,1 l slepačieho vývaru, lyžica oleja, 400 g mäsa, soľ, čierne korenie, zväzok petržlenovej vňate
Ryžu v slanej vode privedieme do varu a potom necháme 20 minút dusiť. Rajčiaky obaríme horúcou vodou, ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Fazuľové struky dáme do vývaru, necháme zovrieť a dusíme 8 minút. Na panvici rozpálime tuk a za stáleho miešania opečieme mäso. Nakoniec pridáme rajčiaky a krátko opražíme. Ryžu a fazuľu aj s vývarom primiešame k mäsu. Dochutíme soľou a korením. Petržlenovú vňať posekáme a zamiešame do zmesi na panvici.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára