4
šálky uvarených fazuliek, šálku jarnej (červenej) cibuľky, 2
strúčiky cesnaku, čili, soľ, šťavu z citróna, polovicu prášku
do pečiva, po polovici lyžičky mletého koriandru a rasce,
petržlenovú vnať, olej
Uvarenú
fazuľu, cibuľu a cesnak rozmixujeme na kašu. Ochutíme soľou,
citrónovou šťavou, koriandrom, rascou a čili korením. Nadrobno
nasekanú petržlenovú vňať a prášok do pečiva vmiešame do
cesta a necháme prikryté 30 minút v chladničke odpočinúť.
Namočenými rukami vytvarujeme z cesta malé placky, položíme ich
na dosku a necháme pri izbovej teplote asi hodinu oschnúť. Na
panvici ich opečieme po oboch stranách do zlatista.Podávame horúce
so zeleninovým šalátom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára