utorok 6. septembra 2016

Zelená fazulka z hlivami

600 g zelenej fazuľky, 150 g hlív, 30 g masla, 100 g rajčiakov, 50 g hrášku, petržlenová vňať,10 g múky, 150 ml smotany, cukor, soľ, čierne korenie, polievkové korenie, vegeta
Fazuľku očistíme, končeky odrežeme, šikmo pokrájame na kúsky dlhé 5 cm, zalejeme vriacou osolenou a trošku osladenou vodou, asi 25 minút varíme v neprikrytej nádobe. Scedíme. Hlivy pokrájame na pásiky, opražíme, premiešame s fazuľkou, spolu s rajčiakmi pokrájanými na dieliky, hráškom, posekanou petržlenovou vňaťou, pomúčime, polejeme smotanou, niekoľko minút dusíme, ochutíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára