300
g prerastenej
slaniny,200 g údeného
vareného mäsa,300 g bielej
sterilizovanej fazule,malú konzervu sterilizovanej kukurice,300
g červenej
sterilizovanej fazule,120 g detskej
krupice,50 g masla,0,5
l mlieka,4
vajcia,4 cibule,5 strúčikov cesnaku, majorán, soľ,mleté čierne
korenie
Z
mlieka, štipky soli, kúska masla a krupice uvaríme hustejšiu
kašu, ktorú necháme vychladnúť. Cibuľu, slaninu a údené mäso
pokrájame a spolu osmažíme na malom množstve tuku. Do
vychladnutej kaše primiešame vajcia. Zmiešame s vychladnutým
údeným s cibuľou, scedenou fazuľou, scedenou kukuricou, najemno
posekaným cesnakom, majoránom, soľou a korením. Masu vylejeme do
jemne vymasteného pekáča. Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia
asi 40 minút. Podávame s čerstvým chlebom a čalamádou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára